wrapper

Ανακοινώσεις

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2016

Μεγάλος Ντόρος για τα (προσφυγόπουλα) που δεν δέχτηκαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο του Ωραιοκάστρου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Χρησιμοποιούν τα αθώα παιδάκια για να μπορέσουν συναισθηματικά να περάσουν αυτό που επιδιώκουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Αναρωτήθηκε κανείς Γιατί;;;

Τα παιδιά των λαθρομεταναστών τα ονομάζουν προσφυγόπουλα.

Θέλουν λοιπόν να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες ψηφοφόρους τους.

Θέλουν να περάσουν τους μουσουλμάνους απο μικρά παιδιά μέσα στα σχολεία για να ανακατευτούν με τα Χριστιανόπουλα και σιγά σιγά να αφανίσουν τον χριστιανισμό.

Αδιαφορούν για τις ασθένειες που ενδεχομένως να προκύψουν και αντί να βρουν λύσεις στα hot spot που οι ίδιοι δημιούργησαν προσπαθούν να επιβάλλουν στα Χριστιανόπουλα να ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ όλες τις θρησκευτικές και ιστορικές παραδόσεις και έθιμα της Πατρίδας μας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Φίλης θέλει να καταργήσει την προσευχή στα σχολεία για αρχή, την ιστορία μας και τον όρο Οικογένεια.Μεγάλος Ντόρος για τα (προσφυγόπουλα) που δεν δέχτηκαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο του Ωραιοκάστρου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Γραφείο τύπου του ΛΕΥΚΟ

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 11:41

Ο … Λεβέντης, θέλει να κυβερνήσει !

Με τους ψήφους αγανάκτησης του Ελληνικού Λαού πού ήτανε σε αδιέξοδο, ο κ. Λεβέντης θέλει να συμμετέχει στην Κυβέρνηση των δυο εντολοδόχων Τσίπρα – Καμμένου για να βοηθήσει κι αυτός στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας.

Το 1,79% του Λεβέντη στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 που έγινε 3,43% τον Σεπτέμβριο του 2015 και που αντιστοιχεί σε 186.457 ψήφους μετανιωμένων πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν, ο κ.Λεβέντης τους χρησιμοποιεί προκειμένου να βολέψει κι αυτός με τη σειρά του τους δικούς του εξασφαλίζοντας θέσεις και αδιαφορώντας για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Γραφείο τύπου του ΛΕΥΚΟ

Η ομιλία αλλά και το ειρωνικό ύφος του κ.Τσίπρα απέναντι στους πολίτες, στη ΔΕΘ, δεν θα μπορούσε να επηρεάσει ούτε μια Νηπιακή σκέψη, αλλά και η αγανάκτηση των πολιτών για την κατάντια του τόπου, φέρνουν σε σημείο τον Λαό να επιτίθεται σε όποιον πολιτικό βρίσκεται μπροστά του.

Σίγουρα απευθυνόταν σε πολίτες που δεν έχουν μνήμη και στους διορισμένους ψηφοφόρους του. Εκ του ασφαλούς ο κ. Τσίπρας λειτουργεί προκλητικά γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτα. Γνωρίζει ότι ότι απέτυχε. Γνωρίζει ότι δεν είναι επιθυμητός τουλάχιστον απο το 80% των Ελλήνων πολιτών. Γνωρίζει ότι πρέπει να αποχωρήσει απο το πολιτικό σκηνικό. Γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει τους νόμους της φύσης κάνοντας τη Γη να σταματήσει να γυρίζει για να είναι αυτός το κέντρο του κόσμου.

Και αφού δεν υπάρχουν πλέον νοήμονες άνθρωποι που να τον πλαισιώνουν και υποστηρικτές που να τον δικαιολογούν, στράφηκε στον κ. Λεβέντη για να μπει και αυτός στο παιχνίδι της Συγκυβέρνησης των τριών Τσίπρα-Καμμένου-Λεβέντη που, θεωρητικά πάντα, έχουν το 42% (με 44% αποχή) των ψήφων του Ελληνικού Λαού. Έτσι εξασφαλίζουν όλοι τις θέσεις τους για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας.

Γραφείο τύπου του ΛΕΥΚΟ

Όταν τον Ιούλιο ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Βουλή προανήγγειλε τη δημιουργία ενός νέου Συντάγματος, που θα οδηγήσει σε μια «νέα εποχή, τη νέα Μεταπολίτευση» και σε μια «νέα Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη, αληθινά Δημοκρατική, μια Ελλάδα με ισότητα και Δικαιοσύνη», ΔΕΝ τόνισε ότι χορηγός της έκδοσης του «καινοτόμου Συντάγματος» θα είνα το Global Citizen Foundation (GCF), ένας οργανισμός της Αμερικής όπου ειδικοί επιστήμονες, ιδίως καθηγητές σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ πραγματοποιούν μελέτες για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης στην οικονομία, το εμπόριο, την υγεία, την παιδεία, τον πληθυσμό και το περιβάλλον.

Το GCF λοιπόν χρηματοδότησε το «καινοτόμο Σύνταγμα για την Ελλάδα», προκειμένου να εξυπηρετήσει το στόχο της Αμερικής. Την παγκοσμιοποίηση της οικονομίας η οποία συνοδεύεται απο την παγκοσμιοποίηση της θρησκείας, άρα κατάργηση της Αγίας Γραφής και Προδοσία!!!

Κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, αφού συμφωνεί ο πρωθυπουργός με τους συντάκτες του «καινοτόμου Συντάγματος».

Είναι πρώτη φορά που πρωθυπουργός της Ελλάδας επιδιώκει τόσο απροκάλυπτα την αποκοπή μας απο την Θρησκεία, αντιγράφοντας το χρηματοδοτημένο σχεδίασμα του Αμερικανικού Οργανισμού, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα το Αμερικανικό Σχέδιο για κατάργηση της Θρησκείας και Παγκοσμιοποίηση.
Αυτή την Ελλάδα ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας….

Μια Ελλάδα που θα αρνηθεί τη Θρησκεία της, την Ιστορία της, την ίδια της την Ταυτότητα, απλά και μόνο για να υπηρετήσει τον Αμερικανικό στόχο της παγκοσμιοποίησης…..

Σελίδα 1 από 2

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...