wrapper

Ανακοινώσεις

Το  Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.  είναι ο μόνος κοινωνικοπολιτικός  φορέας  της παγκόσμιας  ιστορίας που ανήκει αποκλειστικά και  μόνο  στους πολίτες της Χώρας του, σύμφωνα με το υπ΄αριθ.906, επίσημο κρατικό έγγραφο και το καταστατικό του και εκπροσωπεί νομίμως Κοινωνικές Ομάδες Ελλήνων Πολιτών.

Ο ρόλος μας είναι καθαρά οργανωτικός σε αντίθεση με τα κόμματα εξουσίας και επιδιώκουμε έμπρακτα τη Λαϊκή Εξουσία, αφού πιστεύουμε ότι
μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, υπάρχουν πολύ πιο  ικανοί και εξειδικευμένοι από όλους όσους ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική.

Είναι η εξέλιξη του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.Υ. ψηφοδελτίου, αφού η παραδοσιακή Λευκή ψήφος έχει το νόημα της Συνειδητής διαμαρτυρίας, αλλά ΤΩΡΑ και το νόημα πολιτικής πρότασης.

Είμαστε η πολιτική Δύναμη που το έργο μας είναι πολύ μεγαλύτερο, από το όποιο πολιτικό Κυβερνητικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα τουλάχιστον από το 1989 που ιδρύθηκε το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι Έλληνες πολίτες μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι στην Πατρίδα μας και όλοι μαζί να παλέψουμε δίνοντας τη μάχη....

- Κατάργηση όλων των προνομίων που υπάρχουν, αρχής γενομένης από  τους ίδιους τους Βουλευτές. (Βουλευτική ασυλία - φοροαπαλλαγές - απαλλαγές διοδίων, επικοινωνιών και άλλων αγαθών). Άρθρο 86-62.

- Μείωση των Βουλευτών του κοινοβουλίου από 300 σε  200.

- Με το ποσοστό του 20% το Ελληνικό κοινοβούλιο να απαρτίζεται από Εργάτες, Αγρότες, Ιδιωτικούς υπαλλήλους, Συνταξιούχους κτλ και όχι οι Βουλευτές να είναι μόνο Γιατροί, Δικηγόροι και Οικονομολόγοι.

- Να εφαρμόζεται το Σύνταγμα άρθρο-άρθρο κατά γράμμα και όχι αναθεώρηση αυτού.

- Διαγραφή των χρεών των Ελλήνων πολιτών ως αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης από τις τοκογλυφικές απαιτήσεις των τραπεζών και από τις παράνομες ανακεφαλαιοποιήσεις τους.

- Να κατασχεθεί η περιουσία όλων των υπεύθυνων πολιτικών που υπήρξαν ενεργά μέλη της Βουλής τα τελευταία 40 χρόνια, για οικονομικά εγκλήματα κατά της Πατρίδας μας.

- Να αξιοποιήσουμε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, ώστε η Ελλάδα να γίνει πόλος έλξης όλου του πλανήτη και ταυτόχρονα οι Ολυμπιακοί Αγώνες να επιστρέψουν και να παραμείνουν στο τόπο που γεννήθηκαν.

- Να δώσουμε κίνητρα στην Ναυτιλία μας ώστε η έδρα τους να επιστρέψει στην Ελλάδα και σε όλα τα εμπορικά και φορτηγά πλοία να κυματίζει πλέον η Ελληνική Σημαία σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

- Να δώσουμε την δυνατότητα στους Έλληνες εμπόρους και επιχειρηματίες να αμύνονται συλλογικά για τα επαγγελματικά, ατομικά και περιουσιακά δικαιώματά τους, τα οποία δυστυχώς τώρα δεν προστατεύονται από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας. Να κατοχυρώσουν τα δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

- Να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε τον Εθνικό μας πλούτο (Δασικό, ορυκτό και θαλάσσιο) και να αναπτύξουμε την Αγροτική και Κτηνοτροφική παραγωγή που αποτελεί κυρίαρχο πρωτογενή τομέα της οικονομίας μας και να επανακάμψει η βιομηχανική παραγωγή από Ελληνικές βιομηχανίες, καθώς επίσης και την πλήρη αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας μας. (παράγουμε 25000 προϊόντα).

- Να επαναφέρουμε δίκαιη φορολόγηση, ώστε οι πολίτες να φορολογούνται αντίστοιχα των δυνατοτήτων τους και οι φόροι να αποδίδονται ξανά πίσω στην κοινωνία με έργα, παροχές και ασφάλεια αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες θα συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

- Ο προσανατολισμός μας να έχει σαν κέντρο, τις προτεραιότητες της ζωής των πολιτών και την καθημερινότητα των Ελλήνων.

- Να αποκαταστήσουμε τα προνόμια των πολύτεκνων οικογενειών, λόγω δημογραφικού τεράστιου προβλήματος και υπογεννητικότητας στην Πατρίδα μας, εφαρμόζοντας το άρθρο21 του Συντάγματος.

- Να δώσουμε τη μάχη για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την εξάλειψη της γραφειοκρατίας, αναδιοργανώνοντας το Κράτος και την Δημόσια Διοίκηση.

- Να ανασυγκροτήσουμε το σάπιο τραπεζικό σύστημα.

- Να επαναθεμελιώσουμε την Παιδεία, την Κοινωνική Ασφάλιση, τον κλάδο της Υγείας και την Εργασία.

- Να διασφαλίσουμε τα σύνορα της πατρίδας μας, δίχως να είμαστε ένας χώρος ελεύθερης εισόδου - εξόδου από ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών.

- Να αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια για το πως μας βάλανε στα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, διακόπτοντας ταυτόχρονα τα χρέη προς το ΔΝΤ και να γίνει διαγραφή του παράνομου Δημοσίου χρέους που όλοι γνωρίζουν ότι δόλια το δημιούργησαν.

- Την διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών από τον 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΟ  Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Συμμετέχουμε στις κοινωνικές  Ομάδες των τοπικών οργανώσεων ή των τοπικών Κινημάτων και συμπληρώνοντας τα στοιχεία μας γινόμαστε μέλη του κοινωνικοπολιτικού Οργανισμού.

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...