wrapper

Ανακοινώσεις

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

 Στην Αθήνα σήμερα 18 Ιουλίου 2019 μεταξύ των πολιτικών κομμάτων - κινημάτων και μεμονωμένων πολιτών, 

1) Tο Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα – Ε.Κ.Ο. ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και στα Αγγλικά  E.S.G. –EUROPEAN SOCIAL GROUPS  –   που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική του Δήλωση (με αριθ. πρωτ. 7626/2019) και εκπροσωπείται από τον ιδρυτή και πρόεδρό του Ντάλιο Κωνσταντίνο με ΑΔΤ. ΑΝ 396729 κάτοικο Αθηνών κιν. 6934888831.

2) Τα ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ και μεμονωμένοι ΠΟΛΙΤΕΣ που συμφωνούν με το παρόν και δέχονται να γίνουν ισότιμα μέλη και συνιδρυτές στον ως άνω Ευρωπαϊκο Συνασπισμό με ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ – ΟΝΟΜΑ : E.K.O. ΕΥΡΩΠΑΪΚEΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και στα Αγγλικά  E.S.G. – EUROPEAN SOCIAL GROUPS με ΕΜΒΛΗΜΑ: Το περίγραμμα του χάρτη της Ελλάδας και περιμετρικά τα αστέρια που συμβολίζουν την Ευρώπη. 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ επικυρώνουν την συμμετοχή τους ως ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ  με την εγγραφή τους που πραγματοποιείται με την κατάθεση των δέκα ευρώ στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδας στό λογαριασμό του πνευματικού δημιουργού του ως άνω ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Ντάλιου Κωνσταντίνου που είναι:  040-41557184 και GR 4101100400000004041557184. 

Όλα τα μέλη συνιδρυτές που θα προστίθενται σταδιακά μέσω της κατάθεσης θα συμπληρώνουν μία υπεύθυνη δήλωση βεβαίωση και θα προστίθεται στη λίστα με τα ιδρυτικά  μέλη της παρούσας ιδρυτικής δήλωσης στην οποία  συμφωνούνται και συνομολογούνται αμοιβαίως τα ακόλουθα:

 Όλα τα συμβαλλόμενα μέλη, συμφωνούν μεταξύ τους και ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Ε.Κ.Ο.- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και στα Αγγλικά E.S.G. – EUROPEAN SOCIAL GROUPS, με σκοπό να αναλάβουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, αναφέρεται με λεπτομέρειες στο καταστατικό του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, επί τη βάσει των κάτωθι, κοινών αποδεκτών πολιτικών αρχών και θέσεων που αναφέρονται σήμερα στο παρόν ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ, τις οποίες θα είναι υποχρεωμένοι όλοι οι συμμετέχοντες να τις τηρούν διότι θα αποτελούν  και την ασφαλιστική δικλίδα για ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. 

Σε γενικές γραμμές οι συμβαλλόμενοι αποδεχόμαστε τις αρχές της Αληθινής Δημοκρατίας (ισηγορία, ισονομία, ισοκρατία και όλες τις έννοιες της).

Αποδεχόμαστε ότι η δημοκρατία είναι η απλή μέθοδος για να κυβερνηθεί δικαιότερα ο Λαός.
Η δημοκρατία δεν είναι ένα οικονομικό σύστημα και δεν έχει εξ αρχής κάποιο οικονομικό σχέδιο δόγμα για να εφαρμόσει.
Τίς οικονομικές αποφάσεις τις παίρνουν οι πολίτες για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά.
Αναλύοντας τα γεγονότα μπορεί να πάρουν μία δεξιά η μία αριστερή απόφαση και εάν μετά από ένα διάστημα πειστούν ότι πήραν λάθος απόφαση, να την αλλάξουν.
Αποδεχόμαστε την Ελευθερία του λόγου που είναι το πολιτικό δικαίωμα να κοινοποιεί κανείς τις απόψεις και τις ιδέες του, προς όποιον είναι πρόθυμος να τα δεχτεί. Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης, αναγνωρίζεται ως ανθρώπινο δικαίωμα σύμφωνα με το άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και αναγνωρίζεται από το διεθνές δίκαιο στο Διεθνές Σύμφωνο για τα ατομικά και πολιτικά Δικαιώματα.
Το άρθρο 19 του ( ΔΣΑΠΔ) προβλέπει ότι κάθε φυσική η νομική προσωπικότητα έχει το δικαίωμα της γνώμης και της έκφρασης χωρίς παρεμβάσεις.
Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει και την ελευθερία αναζήτησης, λήψης και μετάδοσης πληροφοριών και ιδεών όλων των ειδών ανεξαρτήτως συνόρων, προφορικά, εγγράφως η σε έντυπη μορφή, η με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του.

Eπικεφαλής πρόεδρος του ως άνω συνασπισμού ορίζεται ο Ντάλιος Κωνσταντίνος. 

ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ επίσης ότι οι αρχές του ως άνω συνασπισμoύ αντιτίθενται σαφως προς πάσαν ενέργειαν που αποσκοπεί εις την βιαία κατάληψη της εξουσίας η την ανατροπήν του ελευθέρου πολιτεύματος και η οργάνωση και η δράση του, εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημoκρατικού πολιτεύματος.

Αθήνα 18-7-2019 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ντάλιος Κωνσταντίνος                                                                                        

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας

Ποσό
 EUR

Κεντρικά Γραφεία

Ιθάκης 84

Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130284225 - 6934888831

 

 

 

Ενώσεις

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Είναι ...
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - 1) Η ...
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ...

Κινήματα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ...
Οι νταβατζήδες της πολιτικής παρέα με τους ...
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ...